Răspuns :
ZIUA BICICLULUI La o milă distanță de acțiunile umanitare majore, orele aleg o acțiune concretă. La fel ca Sylvia, care, după o dezamăgire, a ales să meargă pe teren. Eram parte din jerutosul R! Ne-am petrecut timpul cu o teoretizare despre tot și nimic. Nu mă găsesc acolo. Într-un forum, m-am întâlnit cu voluntarii asociației Starting Bloc care îi ajută pe elevi cu dizabilități. Mi-au oferit una a doua zi. M-am dus și nu-mi pare rău. Prima observație a ausului? Cel mai adesea, fetele sub 25 de ani împing ușa. pentru toți cei care aleg să se angajeze voluntar, prioritatea este întotdeauna o cauză socială, o așteptare puternică: necesitatea de a realiza, de a înființa un Paris, 8:30. Ziua începe ca o vânătoare de comori. Asociații de tip "Starting Block" organizează o cursă cu bicicleta cu elevi cu dizabilități. numire Sabine cu Sylvie, care numirea ANEC Jerome Toate sunt voluntari și nu știu Prezentările încă expediate, Cergy pentru a lua Sharia utilizarea de student cu deficiențe de vedere. „Este un punct forte al asociației, întâlnim oameni nouveauto insistă Sylvia ... A 19 ani, acest student la Fine Ans petrece adesea weekendurile aus altele. Sunt aici beureuse pisica pe st în acțiune. mă simt în sfârșit ur util. în timpul călătoriei, trece actuale dintre Shazia CT Sylvia, care decid să colaboreze în tandem de co ... la Compiegne, există și altele, care au venit toată regiunea Paris . prima jumătate de oră este dedicată adaptarea celor patru mono-împingătorul (un fel de biciclete) pe locurile lui William Sabrina Said ct dizabilitati motorii David. o dată pe scaunele atteléset Sylvia entninée pentru tandent, este oprit Sharia se teme. teama de a cădea, frica în ochii lui ce se tem de lumina li. Anointe o retiniană a pierdut din vedere că în urmă cu trei ani. îmi spun că trebuie să am încredere la Sylvia, dar am nu știu bine ... După câțiva kilometri, Shazia se relaxează, se obișnuiește cu instrucțiunile precise și se liniștește Sentimentele lui Sylvia ... "Am părăsit drumul asfaltat pentru un drum pietonal, dar nu-ți face griji. Nu schimbăm direcția ... Știu, nu e același zgomot, răspunde Shazia. Grație unor astfel de zile, eu copește o altă lume și clișeele lehandicap tombento, îi convine pe Sylvia Shazia, nu-i termină remarcă cu adevărat gerialen! Potrivit lui Phosphorus, decembrie 2003