RO Study
👤
Rob41
Rob41
27-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie la mate Va roh
Răspuns :
Adistrong007
Adistrong007
27-02-2018
[tex]0.5x = \frac{4 \times 3}{1} \\ 0.5x = 12 \\ x = 12 \div 0.5 \\ x = 24[/tex]
Sper ca te-am ajutat!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Cat E A[(a+36:4)+2017]=4056
Ce Calitati Mai Are Praslea Inafara De Urmatoarele :mucos ,nesocotit,cel Mai Mic Din Familie(mezin),inteligent,curajos,priceput La Lupta Cu Sabia ,iertator Si B
Motiveaza Folosirea Virgulei In Versul: -Oh, Draga Cumetre, Am Dat Peste Pacat !
Alcatuieste Propozitii In Care Va Si Ne Sa Fie Ac. Si D Precizati F.s. Va Rog Dau Coroana!
Voici Les Reponses .Pose La Question.》.......................................?C'est Mon Oncle.》......................................?Non, Elle Est Soeur De Mon
Scrie Doua Propoziti Despre Cea Ce Vezi De Sus,imagineaza-ti Ca Te Afli Intr-un Balon Deasupra Localitatii Tale
Aflati Lungimile Laturilor Unui Triunghi Cu Perimetrul De 26 M, Stiind Ca Sunt Invers Proportionale Cu Numerele 2,3 Si 4.
Calculeaza: (2+2/5+3/5)-(9/5+1/5)+24/5=?
Dinu Are Cu 60 De Ani Mai Putin Decat Bunicul.Peste 4 Ani,varsta Lui Dinu Va Fi De 6 Ori Mai Mica Decat A Bunicului.Cati Ani Are Fiecare?
Arătați Că Următoarele Numere Sunt Raționale: a) Radical 6-4 Radical 2 + Radical 6+4 Radical 2