RO Study
👤
Mama201
Mama201
27-02-2018
Limba română
a fost răspuns
scrie denumirea câte 2 3 cor
Răspuns :
EvelinaEve172005
EvelinaEve172005
27-02-2018
Cort,coral,corn,corabie,corb,cora.
Sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
123456789039
123456789039
27-02-2018
cort, coral, corn,cornite,cora
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Un Număr Natural .Dubla Numărul Și Apoi Scădem 24 Din Rezultat. Procedam Astfel De Trei Ori La Rand Și Obținem 0
Construiti O Proozitie In Care Substantivul FLOARE La Numar Plural Sa Aiba Functie Sintactica De Atribut Substantival Prepozitional Care Sa Determine Un Numeral
1.formuleaza Un Enunt Care Sa Contina O Expresie Echivalenta Cu A-si Face Vant. 2.explica Sensul Expresiei "imbatata De Amor" (Mihai E- LUCEAFARUL)
Care Este Luna Si Anotimpul Ptr Urmatoarele Evenimente ziua Europei................... ziua Mamei..................... ziua Copilului............... ziua Pamant
Doi Saci Cu Ceapa Si Trei Cu Morcovi Cantaresc 112 Kg. UN SAC CU CEAPA CANTARESTE Cu 6 Kg Mai Mult Decat Unul Cu Morcovi. Cat Cantareste Un Sac Cu Ceapa? Dar
Benzile Albe Care Delimiteaza Soselele Si Ne Permit Sa Le Vedem In Timpul Noptii Sunt Surse De Lumina . Eu Cred Ca Da , Artificiale <3 Voi? <3
Alcatuiti 2 Propoziti In Care Sa Aveti Interjectii Cu Functie Sintactica De Nume Predicativ .
O Bila Sferica Are V=400pi/3 Se Taie Cu Doua Plane Paralelipiped , De O Parte Si De Alta A Centrului Sferei, Lungimile Cercurilor De Sectiune Fiind De 12pi Cm
Ajutor, Am Nevoie Urgent De Acest Raspuns.. Trebuie Sa Comentez Acest Proverb "Prietenia Este Cel Mai Perfect Sentiment Uman,deoarece Este Cel Mai Pur Si Profun
Ajutor Rapid Va Rog Dau Coronita in Triunghiul ABC, Inaltimile Duse Din Varfurile A,B,respectiv C Intersecteaza Cercul Circumscris Triunghiului In Punctele D,E,