RO Study
👤
Scoala131313
Scoala131313
27-02-2018
Geografie
a fost răspuns
CE ar fi dacă nu ar exista prietenia
Răspuns :
SashaMalmed
SashaMalmed
27-02-2018
Dacă nu ar exista prietenia, lumea ar fi mai tristă. Oamenii care sunt tristi nu vor mai avea pe umărul cui să plângă. Oamenii nu ar mai avea cu cine să își petreacă timpul și ar fi foarte plictisitor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Functia f:R-R F(x)=2x-4a) Aratati Ca F(-2)+f(2)=-8b)Determinati Aria triunghiului OAB,unde O Este Originea Sistemului De coordonate xOy,A Este Pu
Daca Elevii Unei Clase Se Aseaza Cate 2 In Banca, Atunci Un Elev Sta Singur In Banca, Iar Doua Banci Raman Libere. Daca Elevii Se Aseaza Cate 3 In Banca, Atunci
Care Este Cel Mai Mare Divizor Comun Al Nr 30 Si 45?
Cum Se Calculeaza Muchia Bazei Dintrun Trunchi De Piramida A`si B`
Un Multiplu Al Lui 20 Cuprins Intre 110 Si 240 Este.........Un Multiplu Al Lui 25 Cuprins Intre 220 Si 330 Este......Determinati Numarul Numerelor Naturale Cupr
Hey Daca La Romana La Sub 1 Ex 1 Cu Sinonime Am Scris La Fiindca-deoarece,cer-vreu Si Linistit-relaxat Voi Lua Punctaj Maxim?
In Canionul 7 Sccari Vei Descoperi Un Loc Unic Al Romaniei In Care Vei Intalni Caderi De Apa, Zone De Catare Inclinate Sau Verticale Pe Distante De Zeci De Metr
Un Romb Are Diagonalele De Lungimi Egale Cu 24 Cm Si 18 Cm. Cu Cat Este Egala Lungimea Rombului?
Buna ! Eu la Evaluare Am Invatat Un Plan La Semnificatia Mesajului Textului . Si As Vrea Sa Stiu Daca Este Bine . Am Inlocuit Acol Cand Era Vorba De Sentimente
Determinati A49-a Zecimala A Numarului Rational A=1,2(307).