RO Study
👤
Martie05
Martie05
27-02-2018
Matematică
a fost răspuns
micsoreaza de 4 ori suma numerilor 85 si 11
Răspuns :
Chris02Junior
Chris02Junior
27-02-2018
85+11=96
96:4=24
------------------------
Answer Link
Danadana30
Danadana30
27-02-2018
1. 85+11=96
2. 96÷4=24
raspuns 24
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Noteaza Rolul Gramatical Si Stilistic Al Semnelor De Punctuatie Si De Ortografie Din Enuntul:-oh,spuse Dragonul ,ti S-a Facut Foame.semnele Sunt; Linia De Dia
Cum Se Scrie Corect , Sună-mă Sau Sună.mă ?
Vreau 10 Exemple De Diftongi Cu ,, EOA , IAU , IOA , EAI , IAI , EAU. Va Rog Spuneti-mi Repede!!! :))))))
Noteaza Rolul Gramatical Si Stilistic Al Semnelor De Punctuatie Si De Ortografie Din Enuntul:-oh,spuse Dragonul ,ti S-a Facut Foame.semnele Sunt; Linia De Dia
A)determinati Probabilitatea Ca La Aruncarea Unui Zar Sa Apara Numarul 4,pe Fata De Sus.b)determinati Probabilitatea Ca La Aruncarea Unui Zar,pe Fata De Sus Sa
1) Daca Raportul A Doua Numere Este 0,(7) Si Suma Lor Este 48 , Atunci Cel Mai Mare Dintre Acestea Este....?
Daca ABCD Este Un Paralelogram Cu Diadonalele Congruente Si Perpendiculare Atunci Masura Unghiului DAc Este ....2)Descompus In Produs De Factori [tex](4x+1) ^{2
Un Dresor De Circ Experimentat Spala Un Elefant In 40 Min. Fiul Su Face Acelasi Lucru In 2 Ore. In Cit Timp Vor Spala Impreuna Dresorul Si Fiul 3 Elefanti?a) I
1)Un Romb Cu Perimetrul 20 Cm Si Cu O Diagonala De 6 Cm Are Aria Egala Cu ...........2)ABCD-trapez IsoscelAB Perpendicula CD,AB=12 Cm ,CD=AD=BC=6cmFie AD Inter
Temperatura Aetului Măsurată La Aceeași Ora , Timp De 6 Zile A Avut Urmatoarele Valori : 11•C,14•C,10•C,11•C.8•C,12•C.Care A Fost Media Temperaturilor Celor 6 Z