RO Study
👤
LAUR201
LAUR201
27-02-2018
Limba română
a fost răspuns
cum analizez verbul adu-mi
Răspuns :
Eleeweleew
Eleeweleew
27-02-2018
adu = vb. predicativ, mod imperativ, pers. a II-a, nr. singular, conjugarea a III-a, diateza activă, funcția sintactică de predicat verbal
Obs.
mi = pron. personal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
25. Se Dă Trapezul ABCD, Avînd Pe BC, AD Ca Baze. Diagonalele AC, BD Se Întîlnesc În Punctul 1. Să Se Arate AI DI că Dacă O Este Punctul De Întîlnire Al Prelun-
Ce Inseamna Locabilăva Rog Însușiri Frumoase, Care Se Încep Cu Litera L. 20 P. O Coroana.
Va Rog Am Nevoie Urgent
Cu Cât Este Mai Mic Câtul Numerelor 28 Şi 4 Decât Produsul Numerelor 8 Şi 4?
In Timpul Procesului De Realizare A Produselor Din Lemn Se Folosește :a.gaze Naturaleb.apăc.uleid.echipamente De Protecție ?
Read And Write. ACROSS 2 You Take A Plane From Here. 6 You Use These To See Far Away Objects. 7 The Weather In Summer Is 8 You Camp In This. DOWN 1 You Take Pho
La Un Restaurant Sunt 48 Mese Cu 3 Sau4 Picioare Știind Ca In Total Sunt152 Picioare Sa Se Afle Câte Mese De Fiecare Fel Sunt In Acel Restaurant
Care Sunt Părțile De Vorbire La Propozițiile.creioabele Colorată Sunt Pe Masa.cainele Mititel Latră La Ele.Puisori Albi Se Uita La Noi.Furnica Harnică Se Duce L
Scrieți Un Text Cinci Șase Propoziții În Care Să Reprezentați Activități Pe Care Le Faceți În Fiecare Săptămâna, În Engleză. Dau Coroana!!!!!!!!
Ştiind Că:a= (9+8:2-9:3):2b=7-15:(8-6:2)c=(8+16):3+3 Ori(18-4 Ori 3),calculează:5 Ori A+3 Ori B-c=8 Ori A +6 Ori B-2 Ori C=