RO Study
👤
Ariciu5000
Ariciu5000
27-02-2018
Istorie
a fost răspuns
ce inseamna miscare colhozica
Răspuns :
AnnaBEST
AnnaBEST
27-02-2018
Miscarea Colohozinica se refera la colectivizarea in masa a terenurilor agricole ale țăranilor.Aceasta colectivizare se facea deseori impotriva vointei propietarilor de terenuri.Este specifica sistemului comunist.
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Citeşte: • Enunțul Despre Locul Şi Momentul În Care Se Petrece Întâmplarea; enunțurile În Care Fetița Vorbeşte Despre Căderea Unei Stele; · fragmentul în Car
Salut! Ma Puteți Ajuta Va Rog Din Suflet
1 Complète Les Questions Par Les Mots interrogatifs Ci-dessous. qui- Qu'est-ce Que - Où - Quand - comment Combien - Pourquoi passez-vous Vos Vacances ? ... S'ap
Ordonati Crescator VA ROG URGENT Si Daca Imi Si Puteti Explica Cum Ati Facut
Determina Cel Mai Mare Numar De Forma Abcd Stiind Ca Toate Cifrele Sale Sunt Pare Si Consecutive Descrescator.
5. A) Pe O Dreaptă D Se Consideră Două Puncte Distincte M Şi N. Realizați Un Desen. b) În Câte Părți Este Împărțită Dreapta D De Cele Două Puncte? c) Care Dint
In Triunghiul Isoscel ABC (AB = AC) Se Consideră Bisectoarea AM, ME BC, A Unghiu- Lui BAC. Fie D Un Punct Pe Latura AB Şi Punctul E Este Simetricul Lui D Față D
Repedeeeeeeeeee‼️‼️‼️‼️
Am Nevoie De Ajutor Dau Puncte Sau Coroana Sau Ce E Pe Aplicatia Asta:) Va Rog E3. Pe Mulțimea M Se Consideră Legea De compoziție Mx M→M, (x, Y) →xoy. Să Se St
1.x=2+1+4+6+8+......+100-50,x=p.p,√x?2.x=6+12+18+.......+2283. A)√(-2)⁴•(-14)²•(-15)² B)√(-3)⁴•7²•(-2)²plss Repede