RO Study
👤
AlexandraAndreea1p
AlexandraAndreea1p
27-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog ,ajutati-ma!!!
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
28-02-2018
Dacă soluția nu este corecta o poți raporta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT!!!!!Vreau Si Eu Niste Cuvinte Frumoase Pentru DoamnaURGENT!!!!!Vreau Si Eu Niste Cuvinte Frumoase Pentru Doamna Educatoare.Vreau Sa Ii Trimit O Fotograf
Dupa Ce Parcurge Doua Cincimi Dintr-un Drum Un Calator Constata Ca Mai Are De Parcurs 3 Km Pana La Jumatatea Drumului.Determinati Lungimea Drumului..
Trei Frati Au Impreuna 197 Lei.Stiind Ca Al Doilea Are De Doua Ori Si Inca 5 Lei Mai Mult Decat Primul Si Jumatate Din Suma Celui De Al Treilea,calculeaza Ce Su
Figurile De Stil Din Imnul Lui Stefan Cel Mare
Precizează Modul Verbelor Prin Care Sunt Exprimate Următoarele Predicate: Aș Fi Preferat, Să Primesc, Curgea, Am Stat. Construieste Un Enunt In Care Sa Existe U
Alcatuieste O Propozitie In Care Cuvantul Subliniat Sa Aiba Alta Valoare Morfologica Si Functie De Atribut: ,,Punand Piciorul Lui Gecko Sub Microscopul Electro
ATENTIE PROBLEMA CARE VALOREAZA 50 P . !!! Mihaela A Cumparat De La Un Centru Comercial 1,2 Kg Prune , De 2 Ori Mai Multe Caise Si Struguri , O Treime Din Can
Imi Explica Cineva Cum Sta Treaba Cu Tonalitatile De Clasa A 7 .adina Daca E Minor Sau Major
O Scrisoare Adresata Unei Persoane Pe Care O Admirati (un Actor,un Scriitorun Cantaret,unsportiv,o Personalitate Din viata Publica Etc )
O Solutie Contine 125g Si Are Concentratia Procentrual 28%. Care Este Masa Solutiei?