RO Study
👤
Recunoscătoare
Recunoscătoare
26-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Faceti exercitiul 1 va rog mult
Răspuns :
BetyBeatrice11
BetyBeatrice11
26-02-2018
(30+50) supra 2= 80:2=40
Așa faci la toate subpunctele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Intr-un Paralelogram ABCD Distanta De La Varful A La Latura DC Este De 5 Cm . Distanta De La Varful C La Latura AB Este Egala Cu ...... Cm O Prisma D
ALCATUITI O COMPUNERE CU TITLUL SOSESTE PRIMAVARA CU MANDRUL SAU ALAI
Abreviati Pronumele Personal Se Politete Dumneavoastra
Salut!Imi Puteti Spune Care Sunt Tema/temele Poeziei: Nici Gandurile Voastre, Nici Florile Nu-mi Spun, Nici Negurile Toamnei, Ca Sunt Iesit Din Minte – Ci Numa
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine La Acest Exercitiul Punctul A Va Rog Sisteme De Ecuatii Liniare
Scrieti Cuvintele Care Au Acelasi Sens Cu Urmatoarele Cuvinte : Lamurit,vestit,solist
Media Geometrica Radical Din A Ori B a= Modul Din 2 Radical Din 7 - 8 b= Mdul Din 2 Radical Din 7 + 8
Salut .am Nevoie De Un Eseu Aprozimativ De 15-20 De Propozitii Pe Tema Transformarea Energiei Mecanice ,la Aruncarea Vertical In Sus A Unei Mingi Pina La Mome
Anul Trecut S-au Recoltat 4013 Kg De Cirese Si Cu 1002 Kg Mai Putine Visine Anul Acesta S-au Recoltat Cu 2 212 Kg De Cirese Mai Mult Iar Visinecu 600 Kg Mai Mul
Se Considera Proportia A/b = 13/4 . Formand Proportii Derivate, Determinati Numerele A Si B In Fiecare Din Cazurile: @) A-b = 27 B) A+b=34 C) 5a+2b =365