RO Study
👤
Georgiana269
Georgiana269
26-02-2018
Istorie
a fost răspuns
o copunere despre un proces celebru
Răspuns :
Kydal
Kydal
26-02-2018
Kidal te salută,iar samanca te sărută!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Argumenteaza, In 10 - 15 Randuri, Incadrarea Operei Literare "Amintiri Din Copilarie", De Ion Creanga, Intr-un Gen Literar.Vei Avea In Vedere:- Mentionarea A Pa
Am Nevoie De O Compunere Mai Lunga De 1 Iunie
Se Da Un Vector Cu N Elemente Numere Naturale. Sa Se Verifice Daca Are Elementele Ordonate Crescator.
In Reactia Cu K Metalic A 18 G Dintr-un Diol Saturat CnH2n(OH)2, Se Degaja 4.48 L H2(c.n).Care Este Formula Moleculara A Diolului ?Rezolvare Completa :)
Buna,am O Problema Simpla,dar Nu Prea Stiu Cum Sa O Rezolv.Care Este Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit La 8 Si 13 Da De Fiecare Data Restul Egal Cu 4?Pot
O Compunere In Care Sa Fie Povestita O Intamplare Ce S-ar Putea Intampla La Manastirea Putna
O Pendula Bate O Singura Data La Ore Intregi, De Doua Ori La Sferturi De Ora, De Trei Ori La Jumatati De Ora, De Patru Ori La Trei Sferturi De Ora.Cand Se Va Au
In Prima Zi De Vacanta Razvan A Primit De La Mama1leu Si Timp De O Saptamana,in Fiecare Zi A Primit Cu1leu Mai Mult Decat In Ziua Precedenta.Cati Lei Avea Razva
Cum Se Analizeaza Atributele Din Structurile: Zapada Alba. Zilele Babei. Noptile Vegheri. ?
Realizeaza,in 10-15 Randuri,un Dialog Imaginar Cu Frunzele Ingalbenite Ce Bat In Geamul Tau,intr-o Seara De Toamna. :D