RO Study
👤
Penny2018
Penny2018
26-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Îmi trebuie mâine !!
Răspuns :
Chris02Junior
Chris02Junior
26-02-2018
cosmin: 1/2 :4=1/8
maria 1/2 -1/8 = (4-1)/8 = 3/8
--------------------------------
Verif: 1/8 + 3/8 = 4/8 = 1/2 OK
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Povesteşte O Intamplare Trăită În Această Iarnă, Folosind Schema De Întrebări Şi Imaginea De Mai Jos Găseşte Un Titlu Potrivit. AJUTOR VA ROG!!!!!!! DAU COROAN
Un Cuvintet Cu Cuvitul Fluturaș
O Persoană Cumpără 5 Kg De Mere Și Plătește 15 RON Dacă Va Cumpăra 7 Kg De Mere Cât Va Plăti
Scrie Pe Spațiile Date Circumstanțialele De Cauză Și Circumstanțialele De Scop Din Textul De Mai Jos Finala Campionatului Școlar De Baschet S-a Întrerupt, Din C
Suma A Două Numere Este 375 Știind Că Împărțind Un Număr La Celălalt Se Obține Cît -ul Patru Află Fiecare Dintre Cele Două Numere. Prin Metoda Grafica Va Rog Da
7 Think Compare Peter's House To Your House. Peter's House Is Big. My House Is Big, Too. Peter's House Is Near A Park. My House Isn't Near A Park. Dau Coroană
Buna! Am Nevoie De Un Text Cu Titlul O Amintire De Ne Uitat Care Sa Inceapa Cu : Intr-o Dimineata De Iarna ...... Va Rog !!! Am Nevoie De Ajutor Repede
Am Nevoie De Ajutor!
6 Comparați Numerele 32 La Puterea 20 Și 16 Pa Puterea 2532 La Puterea 20 Și 16 La Puterea 25 Rezolvare Scrisă
10p 4.Dacă În Figura De Mai Jos A Și B Sunt Paralele Și D Secantă, Determinați Valoarea Lui X