RO Study
👤
Monimonica10294
Monimonica10294
24-02-2018
Biologie
a fost răspuns
VĂ ROOOG MUUUULT!!!!!!!!
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-02-2018
Comportamentul unui copil aflat în acea situație ar fi unul antisocial, paranoic și vulnerabil deoarece acel mediu nu este în nici un caz prielnic pentru dezvoltarea lui și nu are suportul moral și implicarea părinților de partea lui.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Vrea Sa Vb Cu Mine
Buna Am Nevoie De O Poezie Mai Lunga Făcută Din Capul Vostru Nu Vreau De Pe Net Altfel Dau Report. Va Rog Frumos!!!!!!!!
Pentru A Naviga Cu Succes Pe Oceanul Matematic Trebuie Să Desfacem Pânzele Pe Care Sunt Scrise Propozițiile Operației De Înmulțire
Petru A Crea Personajele Dintr-un Film De Desene Animate,un Desenator A Realizat 185de Modele De Pasari,cu 241 Msi Mai Multe Modele De Plante Si 29 De Midele De
Am Un Proiect La Mate!! 3 Scrieți Următoarele Numere Din Baza 2 In Baza 10 11^2 ,1011^2,1100^2,1101101^2 Vă Rooog Ajutatima Dau Coroana !!!!
Suma A Trei Numere Este 100. Aflați Numerele Știind Că Împărțind Pe Primul Număr Cu Al Doi-lea Număr Se Obține Catul 1 Și Restul Egal Cu Trei-lea Număr,iar Al
Determinați Soluțiile Ecuațiilor:
Determinați Soluțiile Ecuațiilor:
Suma A Trei Numere Este 100.aflati Numerele Știind Că Împărțind Pe Primul Număr Cu Al Doilea Număr Se Obține Catul 1 Și Restul Egal Cu Al Treilea Număr,iar Al D
Salut! Imi Puteti Da Morala Si O Parte Frumoasa Din Cartea Vama Fantoma . Multumesc