RO Study
👤
Anoka
Anoka
24-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Exercitiile 1,2 -cele de jos
Răspuns :
Radu195
Radu195
24-02-2018
Andrei nu a băgat de seamă că a luat o nota mica
Ana nu ține minte ceea ce îi spui
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Complétez Avec « Le », « La », « L'» Ou « Les». Chat Joue Dans Le Jardin. Fille Du Voisin Aime Jouer Au Ballon. École. Récréation. Il Aime Aller À Il Adore P
Urgent Îmi Trebuie La Limba Romana
5. În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(2,3), B(-4,5) Şi C(0,5). Aflaţi Uația Dreptei Ce Trece Prin C Şi Conţine Mijlocul Segmentului [AB].
Ajutor Urgent Vă Dau Coroana Și Puncte Multe.
AM ÎNVĂȚAT. 1. Scrie În Caiet Răspunsurile La Întrebări. A) Când Are Loc Întâmplarea? B) Unde Se Aflau Fritz Şi Maria? C) De Ce Copiii Aveau Un Sentiment Ciudat
Analizați Următoarele:în Vitrinaîn Ora La Plimbareceasul Va Roggg Am Nevoie Neapărat!!!
Scrie Un Scurt Eseu În Care Să Folosești Cât Mai Multe Noțiuni Învățate În Capitolul "concepte De Bază In Fizică".
Номер Два И Три Пожалуйста Пожалуйста Пожалуйста Пожалуйста Пожалуйста Пожалуйста Пожалуйста Пожалуйста Пожалуйста Пожалуйста Пожалуйста Пожалуйста
Determinați Ultimele Două Cifre Ale Numărului A = 2 ^ 4 * N + 2 ^ 4 * N + 2 Unde N Este Un Număr Natural Nenul Cu Toate Calculele Va Rog
20. La 5 Ianuarie 1859, Tara Moldovei S-a Unit Cu Tara Românească. La 24 arie 1859, Domnitorul Moldovei, Alexandru Ioan Cuza, A Fost Ales Şi Dom al Țării Române