RO Study
👤
Pisa4
Pisa4
24-02-2018
Istorie
a fost răspuns
povestiti pe scurt cum sa sfarsit imperiul roman
Răspuns :
Mimi1511
Mimi1511
24-02-2018
Afectat de invazii și nesiguranță, perturbat econo mic, cu o conducere lipsită de autoritate și aproape fără armată, Imperiul Roman de Apus nu mai putea funcționa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Lucrurile De Care Se Bucurau Inainte Copiii?Comparati Copii De „ieri” Cu Cei De Azi,avand In Vedere Jocurile Practice.(din Amintiri Din Copilarie) Va
Pe O Fructiera Sunt De 5 Ori Mai Multe Nuci Decât Gutui. Dacă Se Ai Adaugă 2 Gutui Și Se Iau14 Nuci Raman Pe Fructiera De 3 Ori Mai Multe Nuci Decât Gutui. Câte
Olguța Desenează Pe Un Caiet 24 De Figuri Geometrice: Triunghiuri Și Dreptunghiuri. Câte Triunghiuri Şi Câte Dreptunghiuri A Desenat Ea, Dacă În Total Sunt 77 D
Care Este Cea Mai Mare Tara Din Lume
Calculați Cât Mai Rapid Utilizând Eventual Proprietățile Adunării: A) (-4/9)+2+(-5/9)+11/7+(-4)+(-11/7) B) -3,14+(-6/13)+4,14+6/13-1 C) 1/2+(3/5-1/2)+(2/5-1) D)
In Secvența „cereți Unui Tânăr” Cuvântul „unui” Este Articol Nehotărât?
Ordoneaza Fragmentele Urmatoare Pentru A Obtine Un Text Creativ. Retine Cuvintele Subliniate.
Analizand Imaginile Numerotate De La 1 La 6, Precizati Pentru Fiecare Caz Importanta Si Rolul Padurii.
Identifică Propozițiile Subordonate, Precizând Felul Lor: A. Am Descoperit Că Felul Cum Povesteşte Bunica Este De Neimitat. B. Mă Bucur De Ceea Ce Am Obţinut. C
C) Când Crea Bătrânul Croitor Personajele De Poveste (croitorul De Povesti)