RO Study
👤
Roby009
Roby009
22-02-2018
Limba română
a fost răspuns
va rog mult sa ma ajutati
Răspuns :
Sterpandreea
Sterpandreea
22-02-2018
Pronume demonstrativ:
Cel care va lua nota 10 il va premia
Adjectiv demonstrativ:
Cel baiat are nota 10
Articol demostrativ adjectival:
Acel pix este preferatul meu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3) Construiți Proiecțiile Segmentelor [AB], [CD], [EF], [GH], [MN] Pe Dreapta D În Desenul De Mai Jo Folosind Ca Unitate De Măsură Lungimea Laturii Pătratului D
Suma A Doua Nr Este 70. Primul Este De 6ori Mai Mare Decat Al Doilea. Care Sunt Cele 2 Numere?
Ex 5 Va Rog Toata Rezolvarea Cat Se Poate De Clar Nu Am Inteles Problemele De Genul
Ajutorrrrrrrrrrrrrtrrrrr
3. Selectează Un Text, Dintre Cele Citite, Care Te-a Impresionat Realizează Reţeaua Personajelor. Prezintă Colegilor Ce Ai Lucrat. Repdeeeee Dau Coroana
Un Cinquan Despre Francofonievă Rog Frumos Am Nevoie Pe Mâine Dau 89 De Puncte Și Coroană Va Rog!
La Problema 3, Scrie Rezolvările Complete. 3 Se Consideră Următorul Enunț: 18,16-12,3 : 2,5 = 2,344. A Stabileşte Dacă Enunțul Este Adevărat Sau Fals. B Introdu
Sursa 4 () Învăţăm Direct Din Izvoare Istorice ,,La Susa, Alexandru Se Ocupă Și De Nuntă [...]. La Toate Aceste Căsătorii, Ceremonia A Fost Făcută După Ritul Pe
Redactează Un Text Creativ Despre Primăvară, După Un Plan De Idei Asemănător Celui De Mai Sus. Aminteşte-ţi Să Utilizezi Cuvinte Şi Expresii Deosebite! Să Scrie
Se Citeste De La Tastatura Un Nr Intreg Scrie Un Program C++ Care Afiseaza Cate Cifre Pare Are Nr. A. In Cazul In Care Nr Citit Nu Are Cifte Pare Sa Se Afiseze