👤

Redactați un text descriptiv literar descriptiv nonliterar despre trandafiri 5 10 rânduri urgent!!!! Va rog!

Răspuns :

floare mea preferata este trandafirul, trandafirul rosu ca focul ce simbolizeaza dragostea, varsarea de singe ,patimire...trandafirul alb ce semnifica puritete, rafinament,sinceritate,si  trandafirul galben ce duce spre despartire, tinguiala .toate sunt frumoase si specific mirositoare .imi place trandafirul dimineata , la orele matinale,cind bobocu le se desface in plina zi ,imi place serile cind isi stringe floare inapoi de parca ar fi o planta devoratoare ,imi place parfumul lor ce ma imbata dimineata la geam si deodata ma cufund intro poveste de basm .acest trandafir firav binecuvintat de razele solare este o minune cereasca perfecta pentru ochii nostri .cind e vorba de a darui flori , eu aleg trandafirul ,el imi insufla mai multa credinta ,nu degeaba tulpina lui e cu spini ,parca ar fi coroana lui Isus cind la-u rastignit, deacea el ascunde o tainica enigma ,patimi si suferinte in interior ,in exterior frumusete , splendoare . trandafirul,alg,galben,rosu , indiferent ..el va ramine preferata floare a mea ,a inimii mele
Sper ca te-am ajutat