👤
Simi290
a fost răspuns

Scrie un text de cinci șapte enunțuri cu întrebările :Unde erai când a început să ningă? Cum erau fulgii de zăpadă? Cum se asemănau ?Unde sau așezat fulgii de zăpadă? Unde îți doreai să fii în timp ce mingea? De ce?

Răspuns :

Era o zi de iarna si eram afara impreuna cu prietena mea Andreea. Stateam singure si ne plictiseam si voiam sa vina mai repede zapada. Deodata a inceput sa ninga cu niste fulgi de parca erau mici stelute de cristal! fulgii erau multi si desi si se asezau peste tot, mai ales pe nasurile noastre si pe copacii fara podoaba. In acel moment noi doua ne imaginam cum ar fi daca ar fi nins la munte? Poate ningea mai tare sau fulgii erau mai mari sau aveau alta forma, dar noi ne doream sa fim la munte doar ca sa avem unde sa ne jucam in zapada.
Intr-o zi, de iarnă, am fost la bunici și a început să ningă.Fulgii de zăpadă erau atât de mici încât abia s-a făcut zăpadă pe jos.Ei se asemănau aproape cu stropii de ploaie.Eu s-au așezat pe casă, pe pământ și pe grajdi.Eu îmi doream atunci sa fiu acasă cu părintii mei când ningea ,deoarece cu ei este mai frumos mai distractiv și mai interesant.