RO Study
👤
KryssRO
KryssRO
22-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă cu exercitiul 2 VA ROG!
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
22-02-2018
Din cele trei date din ipoteza, caz de congruenta L. U. L. ,rezultă că triunghiul BAN este congruent cu triunghiul CAM.
=>BN=CM.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Ajuta ? Ex 5-expresia.... Preferabil O Poza, Repede Va Rog ( Am Calculat Eu Dar Imi Da Foarte Urat Si Nu Se Simplifica)
Dupa O Ieftinire De 30 La Suta Un Produs Costa 21 Lei. Pretul Initial A Fost ... Lei .
F:R=>R f(x)=ax+3 Determinati Nr Real A Stiind Ca F(-3)=0 #examen
Pentru Maine Ce Trebuie Sa Invatam Mai Exact La Geometrie? Ce Are Putea Sa Cada ?
Identificati Inversiunile Din Text si Explicati Rolul Fiecaruia Cadrul Poeziei? (Izvorul Noptii)
Cine Poate Sa Imi Rezolve Si Mie Uramooarele Exercitii Dau 10 Puncte + Coroana Iar Cine Ma Ajuta Si Mai Repede Dau 20 Puncte +coroana 1 Determinati X : a)2x-5,
Analizeaza Cuvintele El , Un Paiazen , Tulpuri , In , Facu.
Raportul De Asemanare (K), Are Vreo Formula. Am Nevoie De K Pentru A Afla Inaltimea Din Care Provine Trunchiul De Piramida.
La Opţionalul ,,Copii Iubesc Natura" Domnul Profesor De Biologie Hotărăşte, Împreună Cu Elevii Săi, Să Urmărească Cum Cresc Şi Desvoltă 4 Peştişori. Pt. Aceaste
Ma Ajutati Va Rog La O Intrebare ? Scrie Sapte Numere Cuprinse Intre 66 830 Si 66 940 Care Se Rotunjesc La 67 000 ! Multumesc Mult !