RO Study
👤
Esterutzaa
Esterutzaa
22-02-2018
Matematică
a fost răspuns
19 va rog frumos dau coronita
Răspuns :
Pufi2111
Pufi2111
22-02-2018
a+b+c
b= a: 2
252:7=36 (c)
36×2=72 (a)
b=72×2=144
v 72+144+36=252
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
- Completează Propoziţiile, Astfel Încît Să Fie Adevărate. A. Se Numește Linie Mijlocie A Unui Triunghi ? B. Dreapta Care Are Un Singur Punct Comun Cu Cercul Se
Am Avut Evaluarea Națională Marți La Romana Și Vreau Să Intreb Ceva .1 Cât O Să Îmi Scadă Daca Am Scris La Ex 6 Partea A Caracterizare Indirecta Pt Trăsătura Lu
Află Termenul Necunoscut:
Va Rog 1. Caracterizează Personajul Manole, Prezentat În Textul Citat, Făcând Referire La Doua Mijloace Diferite De Caracterizare 2. Ilustrează, Cu Câte Un Ex
Sper Că Vă Sunt Cunoscute Aceste Glume, În Care Lipsesc Semnele De Punctuație. Înscrieți-le În Spațiile Indicate:
Scrie Un Proverb Care Sa Se Potrivească Temei Principale A Textului Citit , Curiozitatea! Va Rog , Urgent
Evaluarea Națională - Mate. SUB 3 Ex 3 Punctul A. Era F:R->R , F(x) = X-1 Arată Că : F(0) + F(1) = -1 Eu Am Scris : F(0) = X*0-1=0-1=-1 F(1) = X*1-1 = 1-1=
Sa Se Descompună In Factori Primi! Hellppppp
Imi Poate Spune Cineva Daca Am Abordat Bine Subiectul ?Daca Nu,ce Mai Trebuie Adaugat ?Unde-i Greșeala?*am Lucrat Și Convenitatea Functiei*
4 A) Analizeaza Cuvintele , Completand In Tabel Casetele Potriviteva Rog Frumos Pe Caiet Tot Tabelul