RO Study
👤
Unicorns028
Unicorns028
22-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați ,,tema pentru portofoliu''
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-02-2018
ai rezolvarea în imagine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numarul A Este De 2 Ori Mai Mare Decat Numarul B Si 1 Supra 2 Din Numarul C.Aflati: A)raportul Dintre A Si B;b) Raportul Dintre B Si C ; C)raportul Dintre A Si
Ordoneaza Ideile Principale Din Textul DatSeot Bucura De Cele PatronZdenaue E Batuir And TrainauSo Alege Derereedom Canareatimer
Vă Rog Mult Mă Poate Ajuta Cineva Cu Exercițiile Din Poză Dau Coroană Text:Copilăria Mea Privea Pe Raul Rodit Cu Cerul Toamnei Argesene , Copilăria Mea Privea P
10 Propoziții Cu I Have Exemplu: I Have Already Been On Holiday This Year.
Va Rog Mult Dau Coroană8.Prezintă În 4-5 Rânduri Impresia Pe Care Ți-a Produs-o Lectura Acestei Poezii.9.Alege Două Versuri Care Te-au Impresionat Si Motivează-
0,(5)+0,1(2)0 Virgulă Perioadă 5 Plus 0,1 Perioadă 2 Este Egal Cu
Redacteaza 10-12 Rânduri Cum Mi-am Petrecut Vara "acasă,,
= Scoateţi Factori De Sub Radical Şi Apoi Calculați: A) V2 +V8-V32 B) V12 – V75 +V 108 C) -2V20+5V45 – 3V125 +4V5 = ? V Este Radical .
Dupa O Marire Cu 20% Si Inca Cu 25% A Prețului Unei Cărți, Aceasta A Fost Vaduta Cu 60 De Lei. Care A Fost Prețul Inițial Al Cartii? repede, Va Rog!!
10 Pentru Copiii Din Text, Vacanța A Apărut Sub Forma Unui Nor Trandafiriu. Tu Cu Ce Ai Asemăna Vacanța? Scrie Două Variante De Răspuns. Vacanța A Apărut ...