RO Study
👤
Oanaandreea4
Oanaandreea4
22-02-2018
Matematică
a fost răspuns
plss dau multe puncte si coroana
Răspuns :
DariUrs11
DariUrs11
22-02-2018
L-am aflat pe A si B dar nu mai am loc sa il aflu pe C si o sa ti-l fac in comentarii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
, Scrie Trei Cuvinte Care Fac Parte Din Câmpul Lexical Al Literaturii
Alcătuiți Un Text De 10-11 Rânduri Despre Ce Sunt Oameni Și Mai Multe Informații Despre Aceștia
Match The Verbs With The Particles To Form Phrasal Verbs And Use Them In The Correct Tense To 5 Complete The Sentences Below. Then Explain The Phrasal Verbs In
Ex 4.Stabileste Care Dintre Afirmatiile De Mai Jos Sunt Adevarate Si Care Sunt False:
Corpul Din Figura Urca, Fiind Tras Prin Intermediul Firului AB.Reprezentati Si Denumiti Fortele Care Actioneaza Asupra Corpului Si Precizati Carei Interactiuni
La Acest Exercițiu Să Mă Ajutați 100p
Din 500 G Sare Grujoasa Se Obțin 300 G De Sare Pura . Calculați Puritatea Și Procentele Purități . Ma Poate Ajuta Cineva
12.a. Form Collocations Using The Words In The Two Columns. 1. Fitted 2. Double 3. Air 4. Heating 5. Built-in 6. Swimming 7. Back 8. Runninga. Conditioning B. S
DAYS, MONTHS AND SEASONS REVISION COMPLETE THE NAMES OF THE DAYS WRITE THE DAYS IN THE RIGHT ORDER Sua =_ Mo A Sau A Fia Tue A Tual We E Al COMPLETE THE NAMES O
Alb GÂNDEŞTE-TE ŞI RĂSPUNDE 1) Gândeşte-te Și Scrie Cum Poți Aprecia Distanţa Pe Care Trebuie Să O Parcurgi Între Diferite Clădiri? Găseşte Cât Mai Multe Varian