RO Study
👤
MadaCrissu
MadaCrissu
21-02-2018
Matematică
a fost răspuns
3x pe 3 - 2 pe 3 va rogggggggggg
Răspuns :
George0Balaban
George0Balaban
21-02-2018
3x pe 3 - 2 pe 3 = 3x pe 3-2 împărțit la 3 = 3x pe 3-2 * 1 pe 3 = 3x pe 1 * 1 pe 3 = 3x pe 3 = x
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizați Pronumele Din Fragmentul Următor:Într-o Zi, Fetița Îl Întrebă Pe Tatăl Său:— Tata, Poți Să-mi Cumperi O Carte?— O Carte? Se Miră Acesta. Dar Televizor
Am Văzut Un Film De Acțiune. De Acțiune- Se Analizează Morfologic Cu Totul? Sau Sintactic? Și Este Atribut? Și Adjectiv?
Gaseste Pe Baza Textului Explicatiile Potrivite Pentru: SE BUCURA DE BUCURIA TA:LUMINA DE PE CHIPUL BUNICII NU VINE DE AFARA:PLOAIA ADAUGA UN RAND DE PERDELE FE
O Cantitate De Zinc De Puritate 90% Reactioneaza Cu 300g Solutie De Acid Clorhidric De concentratie 7,3%. Cerinte: a) Scrieti Ecuatia Reactiei Chimice. b) Deter
Analizați Pronumele Din Fragmentul Următor:Într-o Zi, Fetița Îl Întrebă Pe Tatăl Său:— Tata, Poți Să-mi Cumperi O Carte?— O Carte? Se Miră Acesta. Dar Televizor
Scrie Un Program Care Creează O Listă De Liste Numită Matrice_de_zerouri. Această Listă De Liste Va Reprezenta O Matrice De 7x4 În Care Fiecare Element Este Ega
Buna, Ar Putea Cineva Sa Ma Ajute Cu Rezolvarile La Primul Sau La Al Doilea Subiect?
Puncte) 5p 1. Numerele De Forma 4xx 5 Sunt........ 5p 2. Divizorii Numărului 24 Sunt...... 5p 3. Dacă Atunci Ab A 5 4 B 5p 4. Suplementul Unghiului Cu Măsura De
Daca 2,1 G Alchena Reactioneaza Cu 250 ML Solutie 0,1 M Apa De Brom, Alchena Care Poate Prezenta Izomeri Optici Este: A. 2-butena B. 2-pentena C. 2-hexena D. 1-