RO Study
👤
Okioasa45
Okioasa45
21-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Faceti intrebari pentru acest text
Răspuns :
LoRa317
LoRa317
21-02-2018
Cine era Tom?
Tom era un baiat sarac.
Cand se petrece intamplarea?
Intamplarea se petrece la palat
Unde se stranse multimea?
Multimea se stranse in jurul printului
Ce il invata pe Tom preotul?
Preotul il invata pe Tom sa citeasca
Answer Link
Loginplayer
Loginplayer
21-02-2018
Cand a venit familia Canty?
Cine a venit pe lume?
Ce fel de Tom o ducea greu?
Cine nu mai vorbea decat copilul nou-nascut?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Rezolva Această Integrală ?
Ajutati-ma Va Rog: a)Sa Se Determine Numerele X,y,z,v ∈N*, Daca 2^x * 3^y * 5^z+2 * 7^b=n!, Unde N!=1*2*3*....*n b) Sa Se Determine Numerele Naturale Prime A,b,
Trei Echipe De Muncitori Au Castigat 792 000 Lei.A Doua Echipa A Câștigat De Trei Ori Cat Prima Si Inca 8 000 Lei,iar A Treia A Câștigat De Patru Ori Cat Primel
Într-un Depozit Este De Doua Ori Mai Mult Carbune Decât În Altul. Daca S-ar Mai Aduce La Primul Depozit 8 Tone De Carbune, Iar La Al Doilea 14,5 Tone, În Amând
VĂ ROG FRUMOS, SĂ MĂ AJUTAȚI LA REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME!
A. Încercuieşte Varianta Corectă. 1. Câte Numere Naturale Pare Scrise Cu Două Cifre Au Suma Cifrelor Egală Cu 7? : a. 2 b. 3 C. 4
Buna!!Dati-mi Maxim 25 De Exmple De Carti Sau Romane De Clasa A5a Sau A6a,spuneti.mi Si Autorii Acestora !!Va Rooog Din Tot Sufletul Meu...dau 60 Pct. Si Coron
Din Ouăle Cumpărate De La Fermă Mama Folosește Jumătate Pentru O Prăjitură Un Sfert Din Rest Pentru Salată Orientală O Treime Din Rest La Drob Și Îi Rămân 6 Ouă
A. Încercuieşte Varianta Corectă. 1. Câte Numere Naturale Pare Scrise Cu Două Cifre Au Suma Cifrelor Egală Cu 7? : a. 2 b. 3 C. 4
Marius PERUd) Așezați În Ordine Crescătoare Primele Patru Numere Impare De Treicifre Identice.