RO Study
👤
Hhj4
Hhj4
21-02-2018
Matematică
a fost răspuns
dau 30 de puncte rezolvati
Răspuns :
Rodicapruteanu
Rodicapruteanu
21-02-2018
Cred ca e bun asa stiu eu sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9 Construiți, Cu Ajutorul Instrumentelor Geometrice, Un Patrulater Convex ABCD, La Care Se Cunosc: AB=4 Cm, BC = 3 Cm, AD=4,5 Cm, Unghiul A=45° Şi Unghiul B=60
Ajutați-ma Va Rog La 205
Cat Aleargă Ghepardul?209km/h301km/h120km/h
Rezolvă Problema Cu Plan Și Prin Exerciţiu.Maia A Cumpărat 7 Rochițe, Iar Alina 3 Rochițe La Același Preț.Împreună Au Cheltuit 1 920 Lei. La Ce Preț Erau Rochiț
Elena Merge La Piata Cu 7lei.Calculati Cate Kilograme De Mere Poate Cumpăra Dacă 1k Costa 2.50 LeiCe Rest Primește? dacă 7m De Stofă Costa 241,50lei,calculați C
Încercuiește Forme Ale Verbului „a Fi" Din Textele De Mai Jos: „Unde-i Unul Nu-i Putere La Nevoi Şi La Durere; Unde-s Mulţi Puterea Creşte Şi Duşmanul Nu Sporeş
La 205 Va Rog……………..
Cine Poate Sa Imi Faca O Partitura (pentru Vioara, Daca Se Poate) La Melodia De Muzica Populara ,, Cantec Pentru Bunica " Al Andreei Haisan? Va Rog Frumos , Doa
După O Ieftinire De 10% Urmată De O Scumpire Cu 20% Prețul Unui Produs Este De 129,6 Lei. Determinați Prețul Inițial Al Produsului
Într-un Trapez Oarecare ABCD, AB || CD, AB = 40 Cm Și CD = 16 Cm, Punctul M Aparține (AD). Prin Punctul M Se Duce Dreapta MN Paralelă Cu Latura [AB], Unde Astfe