RO Study
👤
Marisa33333
Marisa33333
20-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Analiza la cuvantul nou
Răspuns :
Denisaxxx
Denisaxxx
27-02-2018
Nou=adjectiv propriu - zis ,cu 3 forme și 2 terminații ,nr șg, caz (în funcție de substantivul determinat ),genul *depinde de substantiv )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Poate Spune Cineva Va Rog , Cate Forme Are Subst, Acasa ?
Analizează Tabelul De Mai Jos. a. Precizează: • Numele Lunii Cu Cele Mai Mici Valori Ale Temperaturilor; • Numele Lunii Cu Cele Mai Mari Valori Ale Temperaturil
Citiţi, Cu Atenţie, Afirmaţiile Următoare. Dacă Apreciaţi Că Afirmaţia Este Adevărată, Scrieţi, Pe Foaia De Examen, În Dreptul Cifrei Corespunzătoare Afirmaţiei
Dau Coroană, Inimi, Stele Și Puncte Vă Rog Ajutați-mă Repede. Doar Ex 18
Alcatuieste Cate Doua Propozitii Simple,respectând Structura :a. Sb+pred.vb.b.pred.vb+sb.C.pred.vb
3. Câte Unghiuri Sunt In Desenul Următor? Pls Help;-;
O Compunere In Care Sa Prezinți O Întâmplare Din Timpul Unei Zile De Vacanta. Va Rog Ajutați-mă!
De Ce Se Infrana Prorocul Daniel Și De La Obiceiurile Babilonienilor Nuera Suficient Postul ?De Ce Se Ruga Daniel Impreună Cu Prietenii, Nu Era Destul De Puremi
Stabilește Ordinea Întâmplărilor Prezentate În Imagini, Numerotandu-le. Scrie Ideea Principala Pentru Fiecare Intamplare
Precizati Numarul Si Denumirea Oaselor Si Muschilor Scheletici Pentru Fiecare Parte A Omului: Cap, Gat Si Trunchi