RO Study
👤
Denysa133
Denysa133
20-02-2018
Istorie
a fost răspuns
ce a fost cetatea sparta? pe scurt
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-02-2018
cetatea sparta numita și lacedemonia,era un stat bazat pe o organizare politică și Socială strict militară pe scurt...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mai Am Si Eu Exercitiu :* Cat De Repede :**Determinati Numerele Naturale X Si Y, Astfel Incat Fractiile Urmatoare: 2 Supra 5 , X+2 Supra 15 si 10 Supra 3y+1 Sa
Precizeaza Modul Si Timpul Verbelor: zicm-as Duceo Zisde Mancatincepua Cantaeramicsorandu-(i)du-tesa StaipicasupunesacautaretotdeaunafrumuseteanefiintaScrie For
Calculati X+y ,daca Xy+yx Este Patrat Perfect! :" ) urgent! :)Repede! :) :) :o
Calculati Suma Celor Mai Mici 50 Nr. Naturale.
1.Tatal Are Cu 24 Ani mai Mult Decat Fiul Si Jumatate Din Varsta Bunicului.Stiind Ca Impreuna Au 136 De Ani,sa Se Afle Varsta Fiecaruia.2.Suma A Doua Numere Es
Hei !! Imi Puteti Da Poze Cu Pusti\oaice . Trebuie Sa Fac O Compunere Despre " Cum E Sa Fii Pusti " Sau Ceva De Genu Si Trebuie Sa Fac Si Un Colaj Si Sa-l Trag
Ce Cuvinte Care Descriu O Casa Stiti?
Va Rog Frumos Facetimi O Argumentare Lirica Poezie De Al Lui Mihai Eminecu
Analizati ( Mod, Timp,pers,nr) rasarisevazandu-seincepusa Se Faleascaa Raspunsai Fi Crescutgandeste 2) Scrie Formele Potrivite Pentru Verbul A STII: - Indicativ
Heei :* Am Si Eu Nevoie De Fracti Echivalente Cu Fractia 7 Supra 3 Care Au Numitorul Cel Mult Egal Cu 15.Va Rooog Mult :** Cat Mai Rapid Posibiil !!!