RO Study
👤
Maaaiiiteaisperiat
Maaaiiiteaisperiat
20-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Asemanator cu sihara??
Răspuns :
Alegoricaa
Alegoricaa
21-02-2018
sihara-rar..cred!
SPWR CA TE-AM AJUTAT!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla: A) Nr De 9 Ori Mai Mare Că 187 B) Triplul Nr 308 C) Produsul Dintre Nr 25 Și Suma Nr 834 Și 166.
Vreu Si Eu Va Rog Conjugarea Cuvintelor "a Vorbi" Si "a Intreba" La Modul Indicativ ,timpurile Perfect Simplu Si Mai Mult Ca Perfect.DAU COROAMA SI 20 DE PUNCTE
Vreau Răspunsul Cât Mai Repede, Vă Rog.
Compuneti Si Rezolvati O Problema,dupa Exercitiul:164+164:2+164:4=..... Dau Coroana
Diferenta Dintre Lungimea Si Latimea Unui Dreptunghi Este De 28 De Cm.Aflati Perimetrul Drepunghiului Stiind Ca Latimea Reprezinta O Optime Din Lungime
Daca 2x=5y Aflați: A) Raportul Numerelor X,y B) Valoarea Raportului 2x-y Supra X+y RAPID VA ROG FRUMOS DAU COROANA! Îmi Trebuie Urgent! Miltumesc Anticipat
Ce Ironizează Autorul In Schița ( Vizita...Ion Luca Caragiale)
Daca Diagonalele Unui Romb Sunt De 6 Cm, Respectiv 8 Cm, Atunci Perimetrul Acestuia Este De...cm
Transcrie Propozitia Principala Si Propozitia Subordonata Din Fraza Urmatoare,precizand Felul Subordonatei: La Acestea Se Adauga Puii Animalelor Existente Deja,
Noteaza Sinonimul Corespunzator Urmatoarelor Locutiuni VerbaleA Da BineteA Lua La RostA Da Ortul PopiiA Lua FiintaA Taia Fruza La Caine