RO Study
👤
Bagabani
Bagabani
19-01-2015
Biologie
a fost răspuns
Recunoasteti floarea!!
Răspuns :
Robertamfb
Robertamfb
19-01-2015
cred ca iris... cred , nu sunt sigura .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Trapezului Dreptungic ABCD, Cu AB||DC. Se Știe Ca M(ungh A)=90°, Ungh B=60°, AC Perpendicular Pe BC Și BC=16cm a. Arătați Ca AB=32 Cm b. Aflat-o Lu
Precizează Valorile Morfologice Ale Cuvintelor Din Textul De Mai Jos: Dar Smeritul Cotoi, Cu Ochii În Pământ, Cu Capu-ntre Urechi, Cu Un Aer De Sfânt, Începu A
Am Nevoie De O Povestire De La O Poveste (nu Contează Povestea ) DOAR SĂ NU FIE LUATĂ DP NET !!!!
AJUTOR URGENT!!!! DAU COROANA!!! AM NEVOIE DE REZUMATUL CARTII TALISMANUL DE SAFIR DE ELVIRA BOGDAN VA ROG DAU COROANA!!!
Dau Coroana Repedeeee
Am Nevoie Acum Dau Coroană.
4 Menționează Felul Subiectului Din Propoziția ,,Închide Telefonul.".
URGENT!!!!! Am Nevoie De Aceasta Fisa De Lectura Rezolvata Pentru Cartea "Hotul De Carti" De Markus Zusak. Atentie Sa Indeplineasca Toate Cerintele !!!!! Fisa D
Rescrie Enunțul Următor, Transformând Construcția Pasivă Într-o Construcție Reflexivă: “Vacanța Turiștilor Pescari Va Incepe In Tulcea, Unde Vor Fi Îmbarcați În
2. Înlocuiți Cuvintele Scrise Diferit Din Enunturile De Mai Jos Cu S-a" Ori ..sa". Alexandra Ține Mult La Prietena Ei, Alina. →.... Floarea Ei Este Mult Mai Bin