RO Study
👤
Moco
Moco
19-01-2015
Limba română
a fost răspuns
vulturul povestire pe scurt
Răspuns :
Sdanilescu
Sdanilescu
19-01-2015
Vulturul este o pasare. se hraneste cu insecte si viermi.Locuieste in cuiburi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Nu Incape Un Kg De Alcool Intr-o Sticla De Un Litru?
Poți Să Mă Ajuți?1. Calculați [ 2,5 X 1,4 + 2, (3) : 1,5 ] X 2 2. O Cutie Cu 45 De Bomboane Cantareste 1 Kg. O Alta Cutie De Acelasi Fel , Cu 95 D
Azi Nu Am Chef De Teme :(nu Imi Iese Nimic Pls Help .->Un Numar Este De 6 Ori Mai Mare decat Altul Daca Diferenta Lor Este 40 Afla Cele Doua Numere ....??:(t
Intr-o Cutie Se Afla 9 Creioane Rosii,6 Albastre Si Unul Verde.Care Este Cel Mai Mic Numar De Creioane Ce Trebuie Scoase,fara A Privi Inauntru,pentru A Fi Singu
Text Argumentativ Cu Privire La Fabula ,,Cainele Si Catelul,, .Va Rog.
Identificati Interjectiile Din Textul De Mai Jos Si Aratati Care Sunt Simple Si Care Sunt Compuse:Iata Ca Soarele Incalzeste Pamantul Reavan Si Berzele Coboara
Precizează Funcția Sintactica A Cuvintelor : O Copila, Trei Din PropoZitia : Era O Copila Când I-l Cunoscuse La Iași , Cu Trei Decenii In Urma.
Daca As Fi Castigat La Loto Cu 5000$ Decat Am Castigat , As Fi Avut De 3 Ori Suma Pe Care Am Castigat-o . Ce Suma Am Castigat La Loto ?
NU VA SPERIATI FATE DE EXERCITIUSI DATI CLICK. Fie E = [tex] 2^{n+1} [/tex]·[tex] 3^{n} [/tex]+[tex] 6^{n+2} [/tex] - 5·[tex] 2^{n} [/tex]·[tex] 3^{n+1} [/tex]
Aflati Aria Suprafetei Totale A Unui Cub Cu Latura De 3,16 Cm.