👤
a fost răspuns

Alcatuieste un text prin care sa prezinti cum a fost incalcat dreptul la nu a fi discriminat si la final scrie cum ai contribuit tu la respectarea dreptului pls dau coroana si 80 puncte

Răspuns :

Fetele
Era o dimineata frumoasa de vara. Soarele trimitea raze puternice spre pamant. Eu impreuna cu colegii mei imvatam din greu pentru testul la Biologie. eram foarte sigura pe mine deoarece invatasem in fiecare zi din saptamana lectiile. Ora de Biologie incepe. Doamna profesora imparte testele fiecarui copil.
Spre surprinderea mea testul a fost foarte usor si l-am terminat in 10 minute. Maria, fica doamnei profesoare nu isi amintea nimic din ce invatase. Aceasta era foarte trista din aceasta cauza. A doua zi eram foarte nerabdatoare sa primesc testul si sa vad nota primita. Doamna profesoara ne imparte rezultatele fiecaruia. Spre marea mea surprindere observ ca nota primita este 8 chiar daca tot testul era corect, fara nici un puct rosu pe el. Dupa care trista merg sa o intreb pe Maria ce nota a obtinut aceasta foarte fericita imi spune 10. In acel moment m-am aruncat la testul ei si amvazut ca nu a scris nimic si ca defapt aici ea a beneficiat de faptul ca mama ei era profesoara, acest lucru fiind nedrept iar eu am fost discriminata. Dupa ce am ajuns acasa am anuntat parintii care au discutat cu directorul scolii si cu doamna profesoara.