RO Study
👤
Alina596
Alina596
19-02-2018
Biologie
a fost răspuns
3 Animale care trăiesc în Savană
Răspuns :
Dino12
Dino12
19-02-2018
Girafa, zebra si elefantul
Answer Link
Аноним
Аноним
19-02-2018
zebră
leu
tigru
panteră
girafă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Locomotive Gard Gar, E Tam Att De Adevarat, Care S Ce Prin Giri Cu Mas And Cind Va Crede Seurs, Doul. Va Pomilo - Radi Por La Numaru Primește Cu Mare Mergi Re
Exersează! Diferența A Două Numere Este 55, Iar Câtul Este 6. Determină Numerele.netoda Figurativa Va Rog
7 Găsiţi Diferite Sensuri Ale Verbului A Intra". ▸ Nicu A Intrat Ucenic La Un Iconar. ►lon A Intrat În Pământ De Ruşine. ▸ Puloverul Meu A Intrat La Apă. ▸ Oame
7. Associe Chaque Image À La Bonne Définition.
Am Nevoie De Ajutor Urgent
Mă Ajutați Cu Subiectul 2 Că Nu Știu Deloc , Și Am Nevoie Rapid, Daca Mă Puteți Ajuta , Prezintă În Minimum 50 De Cuvinte , Rolul Notatilor Autorului In Fragmen
Urgent!3 Lucrând În Echipă Cu Colegul De Bancă, Completați Tabelul Următor. Pentru Fiecare Ecuație, Calcu- Lați Discriminantul Şi Precizați Numărul De Soluții R
5 Selectează Din Creația Poeților Români Secvențe/strofe Care Conțin Comparaţii. Arată Elementele Comune Și De Relaţie Ale Acestei Figuri De Stil.
(8) Fie Cubul ABCDA'B'C'D! Calculati: Cu Planul (BCB)). V A) Măsura Unghiului Format De Dreapta AD 16) Măsura Unghiului Format De Dreapta A'D Cu Planul (ABC). (
VII. Dacă Afirmaţia Este Adevărată Încercuiește Litera A, Iar Dacă Este Falsă Încercuiește Liter A. F. 1. Arderea Spirtului Este Un Fenomen Fizic. A. F. A. F. A