RO Study
👤
Aninem
Aninem
19-02-2018
Engleza
a fost răspuns
Exercitiul 4 a. Dau coroana. Este extrem de urgent.
Răspuns :
Baltus
Baltus
19-02-2018
However
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. ☺ Precizeaza Modul Si Timpul urmatorelor Verbe:murindsa Iavoiavazulasatas-ar Potriviaflava Implinisa Vadarasuciintraseraadormi2. ☺ Precizeaza Cate Litere Si
Daca Un Triunghi Are A) DB=12 Cm,AB=16cm,AE=5 Cm,aflati ECb)Daca AB=36,DE=6cm,AD=12 Cm,aflati AE .
Ce Trebuie Sa Invat La Matematica Sa I.au Capacitatea Cu Nota Mare ? Ce Formule ? Ce Definti ? Ce Notiuni ?
1.Cuvintele :zahar ,miere Si Lapte :Alcatuieste Cu Ele Enunturi Aromate.2.Continua Reteta Fericirii!Foloseste Cardinale In Propozitii Diferite!exemplu:douazeci
[tex] \lim_{t \to \infty} \int\limits^t_1 { \frac{1}{ X ( X^{2} +1)} } \, Dx [/tex]
8.O Carte , Un Penar Si Un Pix Costa In Total 45 Lei. Aflati Cat Costa Fiecare Obiect Daca Penarul Costa De Doua Ori Mai Putin Decat Cartea Si Cu 1 Leu Mai Mult
-19+26-36= ajutatima
Care Este Forma Literara A Cuvintelor: Am Mas Si Campi? Eu Cred Ca Forma Literara A Cuvantului Am Mas Este Am Ramas Si A Cuvantului Capi Este Capii.Dar Nu Sunt
Ma Ajutati? :DAm Nv Repedee. :D
Paralelipipedul Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Are Lungimile Diagonalelor A Trei Fete Cu Un Varf In Comun, Proportionale Cu Numerele 2, 3 Si 4. Aflati Dimensiunile Pa