RO Study
👤
Trolic911
Trolic911
19-02-2018
Fizică
a fost răspuns
Ajutați mă pls la acest exercițiu nu stiu
Răspuns :
Gabriellalav
Gabriellalav
19-02-2018
Care exerciutiu?......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți O Compunere În Care Să Vă Exprimați Opinia Despre Semnificația Ultimului Alineat Al Fragmentului Cum Să Dai În Mintea Copiilor va Rooogggg Dau Coroan
Va Rog Ma Puteti Ajuta ?
Studiati Daca F1(x) = Cos X, F2(x) = Sin(2x) Si F3(x) = Cos(3x) sunt Liniar Independente Si Argumentati Faptul Ca cos3(x) ∈ Span{cos X, Sin(2x), Cos(3x)}.
Numerele Prime De La 0 La 1000
Formulează 2 Idei Principale /secundare Din Textul Dat Vaaa Rog Ajutați-mă Dau Coroana JURRRR DAU COROANA!!!!!!!!!!!!!
Explica Modul De Formare A Cuvintelor : Romsilva, Aerogara, Extragi, Intravenos, Altundeva, Hipersensibil, Simplism, Drum-de-fier
7. Formuleaza Pentru Fiecare Dintre Secventele Identificate La Exercitiul Anterior Cate O Idee Principala Va Rrooog Urgennt Dau Coroaaaanaa!.
Într-un Calorimetru De Capacitate Calorică C = 60 J/K, Care Conține Apă La Temperatura T1 = 25 °C, Se Introduce Gheață La Temperatura T2 = –20 °C. După Stabilir
Citate Importante Din Cartea Insula RobotilorURGENT VA ROG AM NEVOIE DAU COROANA!!!!!
4. Extrage Ideea Principală Din Următorul Fragment Din Letopisețul Tării Moldovei Al Cronicarului Moldovean Grigore Ureche, Care Formulează Şi Argumentează Lati