RO Study
👤
000021
000021
19-02-2018
Limba română
a fost răspuns
ce a creat copilul din plastilină
Răspuns :
Vasi12343
Vasi12343
19-02-2018
O casa un om un copac
Answer Link
РРРРРФЬРВЫЛГ
РРРРРФЬРВЫЛГ
19-02-2018
Copilul din plastilina ar putea crea un soare,nori si copii jucinduse pe malul unui lac
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Autobuz Care Pleaca In Excursie Sunt 7 Copii.De La Inca Doua Scoli Irca Alti Copii,numarul Acestora Citindu-se De La Tastatura.Cati Copii Au Plecat In E
1) Read The Newspaper Article. Find The Answer To The Questions.2) Now Read The Text Carefully And Do The Exercises Exercitiile C Si Burgent Dau Coroana!!!
Repede Exercitiul 2! VA ROGGG!!!
Creeaza Comparatii. Vrednic Ca .......
Mă Puteți Ajuta Cu Două Exerciţi Vă Rog Frumos Dau Coroană
Fie A Și D Două Cifre Nenule. Dacă 37 Divide Pe Abcdef, Arătați Că 37 Divide Pe Defabc.
Doimea Unui Numar Este Egala Cu Treimea Altui Numar Si Sfertul Ultimului Nr. Suma Lor Este 729. Care Sunt Numerele? va Rog,ajutor Urgent Si Repedee
Ma Gandesc La Un Numar ,iladun Cu 13,impart Rezultatul La3,il Adun Cu 22 Si Obtin 30.Care Este Numarul La Care M-am Gandit?
Traduce In Engleza Urmatoarele Propoziti : 1.Nul Vad.Unde E ? 2.Imi Da Bani Dar Nu Ma Intreaba Nimic. 3.Profesorul Ne Vorbeste Mereu Despre Aceasta Tara. 4.Noi
Mareste De 8 Ori Diferenta Numelor 75si 68 micsoreaza De 9 Ori Produsul Numelor 10 Si 9 dubleaza Treimea Numarului 24 micsoareaza Cu 8 Citul Numelor 72 Si 9