👤
AlexPotter
a fost răspuns

Scrie un text de 4-5 randuri despre unul dintre aspectele care te preocupa (de exemplu: lectură, sport, moda, jocuri pe computer, etc.). Foloseste cel putin patru dintre urmatoarele cuvinte: unii, alții, toti, altora, fiecare, oricine, cineva, unuia, ceva, multi, putini, cuiva, oricui.
Va rooog, imi trebuie 2 dar e bine si dacă scrieti una singura (ca sa am exemplu)
Imi trebuie urgeeeent!!!

Scrie Un Text De 45 Randuri Despre Unul Dintre Aspectele Care Te Preocupa De Exemplu Lectură Sport Moda Jocuri Pe Computer Etc Foloseste Cel Putin Patru Dintre class=

Răspuns :

Pe mine ma preocupa foarte mult muzica.Unii ar spune ca e o piedere de timp insa pentru mine nu e asa ceva.Altii cred la fel ca mine :ca este cea mai tare.Altora nu le pasa, Dar cine stie , poate multi sau putini o iubesc.Dar orice ar di cineva iubeste muzica.
ps . sper ca te-am ajutat
RADG
Eu as vrea sa ma ocup cu jocurile de computer si cu sportul.La jocuri as vrea sa fac un joc care sa atraga atentia copiilor pentru a invata.I-ar cu sportul as vrea sa fiu un jucator de football. sper ca te-am ajutat =)