RO Study
👤
Fata26
Fata26
19-02-2018
Matematică
a fost răspuns
va rog repede e pt maine și e urgent
Răspuns :
Bibi13111111
Bibi13111111
19-02-2018
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie A Si B Doua Numere Intregi. Daca Unul Dintre Numerele 3a+11b Sau 6a-2b Se Divide Cu 9, Aratati Ca Produsul Celor Doua Numere Se Divide Cu 162.
Am Nevoie De Un Eseu De 17 Randuri In Care Sa Spunem Noi Ce Credem Despre Videoclipu Ala De Pe Youtube Cu Paiperman In Engleza ,eu Nu Stiu Sa Fac Ma Puteti Ajut
Aflati Valorile Rapoartelor Numerelor 0,(2) Si 0,(4)
Care Este Numarul De Moli De Atomi De Fier , Continuti Intr-un Cub Cu Latura De 3 Cm. Densitatea Fierului : 7800kg/
O Idee De Sceneta Si Cateva Glume De Pus In Ea. Mentionez Ca Sceneta Trebuie Sa Fie Fara Recuzita (exceptand Niste Haine Pentru Actori).
Ce Parti De Vorbire Sunt: Maramuresului Este,care,incantator?
Donne L'infinitif Des Verbes Soulignes
Alcatuitii Propozitii In Care Substantivele "cadou" Si "lemn" Sa Indeplineasca Pe Rand Functiile Sintactice De Subiect,atribut,Complement Direct Si Complement I
Ajutati-ma Va RoggDe La Numeralul Cardinal Propriu-zis TREI Formati,urmatoarele Tipuri De Numerale1.ordinal2.colectiv3.fractionar 4.multiplicativ5.distributive6
1. Aflați Accelerația A Cu Care Este Ridicat Vertical Un Corp Tras De Un Fir Ideal (fir Inextensibil de Masă Neglijabilă), Dacă Tensiunea Din Fir Este De 5 Ori