RO Study
👤
Bebe180
Bebe180
19-02-2018
Limba română
a fost răspuns
ex 2 va rog frumos imi trenuie pe maine
Răspuns :
StefaniaC2006
StefaniaC2006
20-02-2018
a. felinarul -deoarece este articulat
b. metrou-deoarece este nearticulat
c. raftul-deoarece este articulat hotarat,pe cand celelalte sunt articulate nehotarat
Sper ca ti-am fost de ajutor! :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Ariei Suprafetei A 8 Apartamente Este De 38 M².Media Ariei Suprafetei A 4 Dintre Aceste Apartamente Este 29m².care Este Media Ariei Suprafetie A Celorlalt
Sa Se Afle Aria Totala A Unui Tetraedru Regulat Echivalent Cu O Prisma Triunghiulara Regulata Careare Latura Bazei 18 Cm Si Inaltimea = 2√6 Cm.
Alcatuiti Un Text De 10-15 Randuri In Care Va Exprimati Opinia Cu Privire La Textul ''Cainele Si Catelul'' De Grigore Alexandrescu. Va Rog . Cât Îmi Sunt De Urâ
Redactati O Compunere Despre o Intamplare Fericita Din Familia Voastra In Care Sa Inroduceti Dialogul
Alcatuiti Un Scurt Text Despre Randunele.Subliniati Trei Subiecte.
In Propozitia: Am Mers Prima Data La Concert. Care E Complementul Circumstantial De Timp ? Data Sau Prima Data ?
Salutare!1. Precizeaza Felul Subordonatelor Din Frazele Urmatoare:a. Mama [...] Se Bucura Grozav Cand Vedea Ca Ma Trag La Carte. (Ion Creanga, Amintiri Din Copi
Ce Inseamna Im In Go
Vreau Si Eu Portretul Fizic Si Moral Al Unui Prieten La Care Nu Tin ma Ajuta Cineva??????va Rog
Ce Valoare Are Numărul Lui Avogadro?