RO Study
👤
Alexalexalesii2
Alexalexalesii2
18-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Ajutatima va rog frumos
Răspuns :
Adelina233
Adelina233
19-02-2018
copil
.
liniste
.
bumbac
atat stiu....dar presupun ca era si un text nu? daca il pozezi cumva te ajut si la restul!dar nu stiu cum as putea sa iti zic cand s au nascut niste copii!?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau COROANA. !! Repede Am Test ce Adaptari Au Organismele Troglobionte ?
Cum Pot Face O Să Rezolv O Problemă În Sală Sunt 17 Scaune Și 20 De Copii Câte Scaune Mai Trebuie
Lectura Iti Imbogateste Sufletul Si MemoriaDe Facut Un Text Argumentativ Va Rooooooooggg.
Calculati Media Aritmetica A Propriei Reusite Scolare Pentru Semestrul 1 Al Anului De Invatamint?Rotunjiti Pina La Zecimi Nota Medie Este 6,50 Pls Coroană!!!!!!
Transcrie Din Text: A) Un Enunț Care Conţine O Enumerare; B) Un Enunt Care Anunţă Cuvintele Unei Persoane; C) Un Enunt Care Conține O Adresare Directă; D) Un En
Formuleaza Enunturi In Care Substantivele:scoala,vacanta,padure,prietenie,tablou,bunici Sa Fie Pe Rand Complemente Prepozitionale Si Complemente Directe
Diferența A Două Numere Este 81 Primul Număr Este De 10 Ori Mai Mare Decât Al Doilea Află Cele Două Numere
Cum Se Mai Zice La Patrat.
Exercițiile: E, F, G, H, RAPID!!!dau Coroană
Completeaza Spațiile Cu Verbe La Forma PotrivitaEu Și TuTu Și MihaiEl Și AdiAna,Bianca Și Andra Dana Și Elena Ea S-o Ștefan Eu Și CristianTu,Vali Și Iulian