RO Study
👤
GabrielaF8
GabrielaF8
18-02-2018
Engleza
a fost răspuns
Ajutați ma va rog dau coroana.....
Răspuns :
Vivuseamartin
Vivuseamartin
18-02-2018
They’re
Their
They’re
There
Their
They’re
Their
There
Sper ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
M(1+radical Din 2)^2+n(1+ Radical Din 2)+1=0
Se Considera Numarul Real X=-rad2. a.detrminati Opusul ,inversul Si Modulul Lui X . b.aflati Partea Intreaga A Lui X Si Partea Fractionara A Lui X .Va Rooogggg!
Hey.!! Va Rog Mult , Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul : EU SUNT . O Puteti Face Cat De Lunga Vreti..o Puteti Face Daca Vreti Si In Strofe..va Rog Mult Sa Nu
In Propozitia : Afara E Racoare. , Care Este Predicatul?
Opinia Despre Text Epic Va Rogggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!
Semnificatia Vorgulei Din Secventa: "Ei,cine Mai Pofteste?" "Ba,tu N-auzi? " Functia Sintactica A Cuvintelor Din : "Interactioneaza Cu Toate Planetele"-toate "V
Va Rog...Ajutor ! Numarul Perechiilor De Unghiuri Alterne Externe Formate De Doua Dreote Paralele Cu O Secanta Este ?
Ce Masa Are Mercurul Dintr-o Sticla Cu Volumul De 12 Cm La A 3? Densitatea Mercurului Este 13 600 Kg/m La A 3 A . a) 1,63 Kg b) 163 G c) 16,3 G d 1,63 G Ajutat
Nu Inteleg Cum Trebuie Sa Fac Unde Spune Sa Prezint In 30 -50 De Cuvine Semnificatia Versurilor
Din Substantivele Plasa Piatra Floare Alcatuieste Cel Putin Trei Figuri De Stil Diferite:Poti Alege Din:epitete,personificare,comparatie,enumeratie,repetitie.CE