👤

Ce compunere narativa pot sa fac cu titlul nu vreau sa zbor ?

Răspuns :

Intotdeauna mi-a fost frica de inaltimi .Si cand merg la munte am o teama de piscurile inalte.Cu toate ca de multe ori m-am intrebat cum este sa fi o pasare in zbor.Sa vezi lumea din inaltul cerului cu toate frumusetile si minunatiile ei.De sarbatori parintii au plecat in vacanta intr-un loc de vis ,eu am ramas acasa deoarece imi este frica de avion.Nu vreau sa zbor,inca nu este timpul ,poate intr-o alta lume voi fi o pasare calatoare.Imi place sa zbor dar pe aripile viselor,sa zbor metaforic vorbind spre succes ,spre o viata luminoasa si prosperea.Prietenii imi spun ca este fermecator sa zbori ,ei au fost cu teleschiul ,au zburat cu parapanta  ,dar nu eu sunt ferm si nu vreau sa zbor.Parintii ma incurajeaza,
imi spun ca-mi vor lua una,alta doar ca sa-mi inving teama .Eu zbor in lumea mea,in imaginatia mea si atat.
                                  Nu vreau să zbor
Nu datorită faptului că îmi este frică de înălțimi , ci pentru că simt că așa vom fi diferiți .Eu nu aș vedea diferențe ,dar uni oameni da.
 .Gândul zboară , timpul zboară . Totul ar trece așa de repede și dacă numai eu sau altă persoană ar zbura s-ar simți singuri , dar ar explora lumea , ar vedea-o cu alti ochi . Atunci am ocupa singurul spatiu liber (de fapt nu in totalitate) al păsărilor. Imaginți-vă o grămadă de oameni zburând , o grămadă de ciori croncănind și alte fel de fel de păsări ciripind , ar fi mai rău ca la o aglomeratie de masini.