RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-02-2018
Matematică
a fost răspuns
12:6+(9x2+5+10):2=???
Răspuns :
Аноним
Аноним
17-02-2018
Sper sa intelegi!
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Textul Este Premiul I VA ROG AJUTAȚI-MĂ!!!
Vă Rog Frumos Să Îmi Faceți Și Mie Acest Test!! Sau Măcar Câteva Exerciții!! Va Dau Coroană!!!
Linişte. Caldura Soare. Salcile Plángatoare Stau In Aer, Dormitând. Un Vitel In Rau S-adapá Şi-o Femele, Lângă Apă, Spală Rufele, Cântând. Şi Din Vale Abia Vine
(5p) 3. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu <BAC=90, Iar Punctul D Este Mijlocul Ipotenuzei BC. Daca AC=16cm Si AD=10cm Atunc
P) P) 1. Dacă Într-o Clasă Cu Elevi Ar Veni 7 Fete Și Ar Pleca 5 Băieți, Atunci Numărul Fetelor Ar Fi Egal Cu Dublul Numărului Băieților, Iar Dacă În Clasă Ar V
11 10. Aflați Cifra X Știind Că 0,0x + 0,1(x) = - 11. Calculați: (4,3 + 1,5): 5+ (0,3)². 12. Aflaţi X Din: 2x 1,75 ≤6,3: 3 + 1. 13. Aflați X Din: 2,1 X + 1,3 =
A Student Dreams In His Bed: I Already Have My Driver's License And I'm 18 Years Old, So It Doesn't Get In My Way That I Always Have To Get Up Very Early And So
Scrie,pe Spațiul De Mai Jos,cinci Reguli Prin Care Poți Ocroti Pădurea? Repede Pls
B) 22 De Cărția Câte 50 Şi 90 De Pagini Au Împreună 1 340 De Pagini. Câte Cărţi Sunt De Fiecare Fel? Îmi Trebuie Doar Răspunsu
Explicați, Într-un Text De 30-50 De Cuvinte, Semnificația Enunţului: Mi-am Recitit Acest Lung Manuscris Şi, Dincolo De Ceea Ce El Conține, M-a Uimit Barbaria C