RO Study
👤
FuzzyYTB04
FuzzyYTB04
17-02-2018
Matematică
a fost răspuns
subiectul 3 pls
dau coroana si 50 de pct
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
18-02-2018
Rezolvarea in atașamente
Answer Link
Danaonest
Danaonest
18-02-2018
Sper sa te ajute. Succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Lungimea Inaltimii Unui Trapez ABCD (AB Paralel CD) Cu AB =32 Cm , BC=20 Cm ,CD=7cm Si AD =15 Cm. Va Rog Sa Ma Ajutati .....Va Multumesc
Pentru A Vopsi Un Cub Folosim 10 G De Vopsea.Cîtă Vopsea Este Necesara Pentru A Vopsi Un Cub Cu Muchia De 3 Ori Mai Mare?
Daca Marim Jumatatea Unui Numar Necunoscut Cu 1,(3) Obtinem 2. Aflati Numarul Respectiv
Raspundeti La Uramtoarele Intrebari:a)Ce Se Numeste Comunitate Locala ?b)Care Sunt Tipurile De Asezari Omenesti Ce Corespund Comunitatilor Locale?c)Cine Se Ocup
Analizeaza Morofologic Si Sintactic Adverbul Subliniat: La Matematica Mazgalesti rapid ceva Pe Banca,scrii plictisit Niste Formule In Palma.
Si Daca Puteti Va Rog Sa Mi Mai Raspundeti La Inca O Intrebare:indicati Interjectia Da La Acel Text
El A Auzit Deunazi Din Gura Ei Ca Deocamdata Nu Intentioneaza Sa VandaCautati-mi Si Mie Adverbele Plzzz Am Nev
Construiti Enunturi In Care Adjctivul cald Sa Fie trecut La Toate Gradele De Comparatie.
Daca 5copii Mananca 5 Ciocolate In 5 Minute ,cati Copii Vor Manca 50 De Ciocolate In 50 Min.(((((((URGENT()))))))))))))
Imi Spuneti Si Mie Va Rog Mesajul Basmului "Șperla Voinicul". Va Rog Frumos.