RO Study
👤
Biabia28
Biabia28
17-02-2018
Biologie
a fost răspuns
importamta rechinului
Răspuns :
Anonim1191
Anonim1191
17-02-2018
Rechinii reglează ecosistemul marin prin controlul asupra celorlalte specii și sunt un barometru al sănătății oceanelor. Rechinii înlătură indivizii slabi, răniți sau leșurile.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
12 Un Comet Pentru Inghetata Sub Forma De Con Circular Drept Este Glazurat Cu Ciocolata,ca In Imagine. Se Stie Ca Generatoarea Conului Neacoperit Cu Glazura Est
Determinati Toate Numerele De Forma Abcd Cu Cifre Distincte Astefel Incat A+b=b+c=7
Să Se Afle Numerele A B Și C Știind Că A Plus B Plus C Egal 1762 A Plus B Egal 1000 126 Iar B Minus C Egal 216.
Pe O Masa De Sărbătoare Numărul Bananelor Este De 3 Ori Mai Mic Decât Numărul Mandarinelor, Iar Numărul Portocalelor Este De 2 Ori Mai Mare Decât Numărul Mandar
B) Which Person Is Calm? Inpantient? Uncertain? Pleased? Disappointed? Why Are The People Felling Like This? Ex.The Man In Picture 1 Seems To Be Impatient Becau
Poate Cineva Sa Imi Corecteze Propozitia De Mai Jos Si Sa Pună Semnele De Punctuafue Corecre ? -Ce Locuri Grozave Sun Pe-aici .M-am Uitat Cu Luare Aminte Si Iat
Precizează, În Casete, Patru Sensuri Ale Omonimelor Date:articol ,banc ,mină VE ROOGG AJUTAȚI-MĂ !!!!!!!
Imparte În Propoziții Frazele Din Textul De Mai Jos, Adaptat După Un Fragment Din Textul Lumea Salărgit Dintr-odată! De Veronica D. Niculescu. Precizează Între
Scrie Cu Cifre Arabe Numerele:DLIV, CCLXII, LXXX, CCXC;
Comparing/contrasting A Parrot And A Fish(spuneti Câteva Cuvinte Despre Fiecare , Apoi Asemănări Si Diferențe)repede Va Rog (daca Aveti Cu Alte Animale Dati Mi)