RO Study
👤
Angiiiiiiii
Angiiiiiiii
17-02-2018
Matematică
a fost răspuns
imi puteti face acest ex ? dau coronita
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
17-02-2018
Rezolvarea in atașament
Answer Link
EagleEyes
EagleEyes
17-02-2018
.....................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Plz Tot Dau Coroana M Abonez La Voi Si Va Dau Inimi Si Recenzii Bune
[(1 Supra 3 Minus 1 Supra 9) La Puterea 2 Plus (1 Supra 3) La Puterea 3] Impartit La (1 Supra 3) La Puterea 4 pls Imi Trebuie Repede
-> Construisez Des Phrases En Utilisant Le Superlatif 1. Priscille (+ Sympa) 2. Marie (- Bavard) 3. L'éléphant (- Rapide) 4. Le Train (+ Grand) 5. L'écrivain
Un Corp Are Dimensiunile 30dm X 15dm X 10dm Și Densitatea De 2mg/cm3.Calculează Masa Corpului Și Exprima Rezultatul In Kg
4.Raspunde La Întrebarea De Mai Jos Utilizând Câte Un Substantiv De Fiecare Gen.Ce Ai Cumpărat De La Librărie?plzzzz Haideți M-am Abonat La Tn Tu Care Te Uiți L
Alcătuiește Un Scurt Text În Care Să Introduci Pronume Personale Și Pronume Personale De Politete.Subliniază Pronumele Nersonale De Politețe Și Precizează Număr
7. Menţionează, În Câte Un Enunţ, Modurile De Expunere Folosite În Următoarele Douăfragmente:Cel Mai Bun Dintre Oameni Nu Face Nici Cât O Ceapă Degerată!”, Aşa
3La Librărie Sunt Oferte De Cărţi Pentru Şcoli: Enciclopedii Pentru Copii Şi Dicționare De Matematicailustrate. Un Pachet Format Din 3 Enciclopedii Și 5 Dicțion
Acest Lucru Se Datorează Faptului Că Într-o Zi Zeul S-a Scăldat În Bazinul Lui Salmacis, O Nimfă Excitată Care S-a Îndrăgostit De El Și S-a Agățat De Hermafrodi
Buna Vreau Și Eu Un Model De Teza La Matematica Clasa 6 Sunt Aproape De Teza