RO Study
👤
CATTY111
CATTY111
16-02-2018
Limba română
a fost răspuns
atributul are si prepozitia* pe*?
Răspuns :
Stiutoarea221
Stiutoarea221
16-02-2018
Da are .
coroana?
??????????
Answer Link
Dream25
Dream25
16-02-2018
DA exemplu Vântul suiera prin crengilor copacilor de pe margine
COROANA?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Describe Your Classroom Using There Is/there Are And Prepositions Of Place Ex. The Oblectoard On The Woll. There Are Some Flowers In The Vase. Plsss Dau 30 De P
Vă Roooggg, Repedee:(
Indică Felul Părților De Vorbire Scrise Colorat În Propozițiile Date.a. Nouă Ne-a Dat O Carte.b. Am Primit O Rochie Nouă.c. Nu-i Frig Afară.d. Nu-i Dau Pixul.e.
Am Și Eu O Întrebare: În Enunțul"trebuie Să Fie Un Coș,ba Chiar Doua" Și*un* Dar Și *două* Sunt Numerale?
Stabilește Corespondență Între Cuvintele Din Cele Trei Coloane. Ex 2
Va Rog !!! O Compunere De 300 De Cuvinte În Care Sa Ne Imaginam Că Am Găsit Lampa Lui Aladin Langa Castanul Din Curtea Scolii Si Ca Aveți 3 Dorințe.Va Rogdau 30
1. Precizați Animale Specifice Pădurilor De Foioase 2.Unde Trăiește Ursul Koala? 3.Dati Exemplu De Un Conifer Cu Frunze Căzătoare Va Roggg Mult!!
Care Animal Are Cea Mai Mare Greutate?a)delfin-150.000g,b)leu-280kg,c)ursul Brun-0,17t.
În Livadă Sunt 50 De Pomi Privește Tabelul Și Află Câți Pomi De Fiecare Fel Sunt.Va Rog Am Nevoie Sa O Termin Pana La Ora 18:00
Descrie O Carte In Maximum 100 De Cuvinte, Folosind Cuvintele-cheie De Mai Jos. Cuvinte Dictionar Furnicar Ghicit Joaca Litera Pagina Povesti .