RO Study
👤
Danut200000
Danut200000
15-02-2018
Limba română
a fost răspuns
Ex 2 va rog sa raspundeti
Răspuns :
Gyulya76
Gyulya76
15-02-2018
La vulcan_nu mai scoate lava
Se arde mâncarea_se prăjește mai mult decât trebuie
Lui Jim..._e pus pe șotii,trăznai
E bolnav...._are febra ,temperatura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu Nevoie Va Rog De Un Text Argumentativ De 10-15 Randuri , Subiectul Sa Fie Rolul Prieteniei In Viata Unui Om . Puteti Sa Ma Ajutati ?
4x La Patrat + 9 Y La Patrat -4x+12y +5=0 Atunci X,y?
Vreau Un Mesaj Pentru Un Coleg Care A Intrat La Liceul Militar De La Campulung.Va Rog Frumos
Alcatuiti O Propozitie In Care Un Verb La Modul Gerunziu Sa Indeplineasca Functia Sintactica De Complement Indirect.Va Rog Cat Mai Repede!!!
Doresc Rezolvare Va Rog La Radio Se Anunta Ora Exacta.Constat Ca A Trecut O Treime Din Ceea Ce A Ramas Din Zi. Ce Ora S-a Anuntat La Radio? Astept Raspuns
Doresc Rezolvare Va Rog La Radio Se Anunta Ora Exacta.Constat Ca A Trecut O Treime Din Ceea Ce A Ramas Din Zi. Ce Ora S-a Anuntat La Radio? Astept Raspuns
A+b=23b+c=35a+2b+c=?
Explica Folosirea Virgulei In Urmatoarele Enunturi" :- Asculta, Baiete, Eu Nu Pot Sa Sufar Copiii "si "pentru Mine Copiii Nu Sunt Nimic Altceva Decat Niste Pros
Alcatuiti O Propozitie In Care Un Verb La Modul Gerunziu Sa Indeplineasca Functia Sintactica De Complement Indirect.Va Rog Cat Mai Repede!!!
B) Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La 12, 15 Si 27 Da De Fiecare Data Restul 3 Si Caturi Nenule.C)Determinati Cel Mai Mic Numar Natu