RO Study
👤
Nex325
Nex325
15-02-2018
Engleza
a fost răspuns
5 pantofi in limba engleza
Răspuns :
Alina713
Alina713
15-02-2018
Five shoes sper ca te-am ajutat
Answer Link
Аноним
Аноним
15-02-2018
five shose
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Din 50se Scade Dublul Unui Numar Se Obtine Jumatatea Acelui Numar 'Care Este Numarul?
.cunoscand Entalpiile De Hifrogenare A Acetilenei (c2h2) La Etena Si A Etenei (c2h4) La Etan: C2H2(g) + H2(g) ->C2H4 H1 = -174 KJ C2H4(g) + H2 (g) -&
Suma A Trei Numere Este 180. Suma Primelor Doua Numere Este Egala Cu 90, Iar Suma Ultimelor Doua numere Este 160 . Care Sunt Cele Doua Numere
Ajutatima La Astea 2 Probleme URGENT!!! 1.Calculati Cati Litri De Apa Incap Intr-un Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile De 20 Cm;0,7 M Si 5 Dm.2.Calculati
Doi Robineti Umple Un Recipient In 20 Min ,in Cat Timp Umple Acelasi Recipient 4 Robineti?STIU RASPUNSUL DAR NU STIU CUM SA-I EXPLIC COPILULUI CUM SA SE DESCURC
Salut, Am Nevoie De O Rezolvare La Urmatoarea Problema, Daca Se Poate Si Explicata. Multumesc Anticipat !Din Fisierul Numere.exe Se Citesc Cel Mult 30000 De Num
Aflati Lungimea Cercului Circumscris A) Unui Triunghi Echilateral CuAflati lungimea Cercului Circumscris a) Unui Triunghi Echilateral Cu Latura 5√3cmb)unui Patr
Rezolvati Sistemele: A ) X + Y = 10 X - Y = 2b ) 3x + 1 = Y+ 6 4x - 5y = 8
Am De Facut Un Proiet La Chimie Despre Importanta Unor Elemente In Organisml UMAN . Metale: Fe, Cu, Mg, Ca, K, Na, ZnNemetale: C,I,Cl,O,N,P,SDespre Ce Pot Scrie
Cine Imi Zice Zece Reguli Care Trebuie Respectate In Clasa A4a?