RO Study
👤
Cuteanrrs
Cuteanrrs
15-02-2018
Biologie
a fost răspuns
In ce momente ale zilei se hranesc pasarile
Răspuns :
OMG8000
OMG8000
15-02-2018
Păsările se hrănesc pe timpul zilei(de dimineață pănă la întunecare pentru că păsările nu văd noaptea (cred că ar putea fi și păsări nocturne))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
III. Notează În Dreptul Fiecărui An Secolul Potrivit. Anul 511 D.H.1600 D.H.1821 D.H. 2001 D.H. 82 Î.H. va Rog Am Nevoie Urgent !
Matematica, Dau Coroana
2. Entourez Le Bon Article: "Dimanche Dernier Nous Sommes Allés À Marseille. Nous Avons Eu Le/du/un Soleil Et Nous avons Fait De La/la/une Promenade En Mer. À M
Compunere Întâmplare Petrecută Cu Un Animal ( De Preferat Pisica ) De Minim 100 De Cuvinte Am Nevoie Urgent !!!
Să Se Arate Că:[tex] \frac{x + Y}{2} = \sqrt{xy} [/tex]oricare Ar Fi A,b > 0Observație: M.a.>=m.g. Oricare A,b>0.
A) Cel Mai Mare Număr De Patru Cifre Care Are Cifra Zecilor 4.b)cel Mai Mic Număr Par De Cinci Cifre.c)toate Numerele Naturale De Patru Cifre Care Se Pot Scrie
Scrieți Numărul -64 Că Putere Cu Exponent 6și 0,0001 Că Putere Cu Baza 10 Vă Rog!!! Dar Vă Rog Să Fie Corect, Dau Coroana
Determina Cel Mai Mare Numar De Forma Abcd Stiind Ca Toate Cifrele Sale Sunt Pare Si Consecutive Descrescator.
Îti Place Toamna? Da/Nu. Raspunde Si Motiveaza Cu 3-4 Argumente
5. A) Pe O Dreaptă D Se Consideră Două Puncte Distincte M Şi N. Realizați Un Desen. b) În Câte Părți Este Împărțită Dreapta D De Cele Două Puncte? c) Care Dint