RO Study
👤
Pap12an
Pap12an
15-02-2018
Matematică
a fost răspuns
Compară sumele 7+7...17+7
Răspuns :
Anetud
Anetud
15-02-2018
7+7<17+7
14<24
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Vulpeale
Vulpeale
15-02-2018
7+7=14
17+7= 24
14<24 7+7 < 17+7
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Reperul Cartezian XOy Se Considera Punctele A(0,4), B(6,4) Si C(0,-4). Stiind Cã Punctul D Este Mijlocul Segmentului AB , Arätati Ca BC =2OD.
P) 6. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu <BAC=90°,AB=12 Cm Si BC =24cn.Daca Punctul M Este Mij Ipotenuzei BC , Atunci Masur
Opera "Alexandru Lăpușneanu" De Costache Negruzzi Trebuie Învățată Pentru Bac, La Profil Real? Am Învățat Doar Nuvela "Moara Cu Noroc" Si Nu Stiu Daca Este Nevo
A Complete Using The Correct Form Of The Words In The Box. 1 John Sanders, MP, Yesterday. Any Involvement In The Scandal When Asked About It Deny 2 The Politici
Salutare Tuturor, Rog Sa Mă Ajutați Da E Posibil La Așa Exercițiul Cerință Alexandra A Învățat Astăzi Operațiile De Adunare, Scădere, Înmulțire Și Împărțire, Ia
-1- -3. (2)(3) 21 21 ,ajutor
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog La Subpunctul D
2 Précise Ton Emploi Du Temps. Utilise Les Mots De La Liste: Se Réveiller - Pendant - Rentrer - Se Laver - Se Connecter - Demie - Se Préparer - Se Coucher - Mid
Să Se Studieze Continuitatea Funcției:vreau Doar Subpunctul C)
Pe Multimea Numerelor Reale Se Defineste Legea De Compozitie X*y=xy-x-y+2. Calculati (x-1)(y-1), Stiind Ca X,y Apartin Lui R*, X Diferit De Y Si X*(1/y)=(1/x)*y