RO Study
👤
Ioanaaantoniaa
Ioanaaantoniaa
15-02-2018
Limba română
a fost răspuns
REPEDE!!!
DAU COROANA
Răspuns :
Didy10
Didy10
15-02-2018
tanar-batran
veselie-tristete
cald-frig
mare-mic
slab-gras
lumina-intuneric
sus-jos
bun- rau
vinovat-nevinovat
repede -incet
egal-inegal
cinstit-necinstit
sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Îmi Rezolva Acest Ex Primește Coroană Garantat De La Mine
Cine Stie Să Mă Ajute??
Îmi Trebuie Un Text Argumentativ Despre Frumusețea Fizică.Rapidd
20. La O Seră Se Aduc 10 000 Fire De Flori. Ele Sunt Plantate În Interior Câte 75 Pe 100 De Rânduri, Restul Fiind Plantate În Exteriorul Serei. Câte Fire De Flo
Identifică Pronumele Personale De Politețe Din Enunturile Următoare: •Dumnealui Este Unchiul Meu. • Pe Dumneata Te-am Întâlnit Ieri. • Copilul Dumneaei Este Med
3. Transcrie Părțile De Vorbire Care Poi Îndeplini Rolul De Predicat Verbal În Propozitii Ninsoare Desc Cu Măiestrie Carnavalul Florilor. Posneste, Primăvară, Ș
Capra Cu Trei Iezi În Engleză Câteva Rânduri.coroană+inimă+5 Stele= Love-------------------------------------------
11 Look And Say The Complete Sentences. I ... Lunch At ... Two ... Afternoon. She (watch) ... TV At Seven ... Evening. I (play) ... Football At ... Eleven ...
Care A Fost Lungimea Unei Sfori, Daca Pentru Taierea Ei In Bucati Cu Lungimea De 1m Si 25 Cm Sau Facut 3 Taieturi? Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog
4 Associe Chaque Question À La Réponse Correcte: • A. Qui Est Le Père De Mon Père? 1. C'est Mon Frère. • B. Qui Est La Seur De Ma Mère? • 2. C'est Mon Oncle. •c